4 noiembrie 2015

Sport Extrem

 

Click pe fiecare tip de sport extrem pentru mai multe detalii:

Bungee jumping 140 m
 

Sezon deschis! Se sare doar in weekend!

Telefon programari:  0721479746
* Important: Intarzierile de mai mult de 30 min nu sunt admise! Acestea atrag penalizari: anularea si, implicit, pierderea contravalorii saltului!!!
* De asemenea, in caz ca vremea nu este favorabila, sanse de ploaie peste 30% sau viteza vantului mai mare de 30km/h, acesta se reprogrameaza (telefon cu o zi inainte sa stabilim impreuna). Contravaloarea saltului se returneaza numai in cazul in care saltul nu se poate efectua din vina exclusiva a Jump Adventure.

Bungee jumping 140 m

bungee_jumping

Un salt in gol. Zbori? Deschizi ochii si privesti in jur. Simti placere, frica, frisoane? Iti tremura tot corpul…

Daca vrei sa incerci cele mai emotionante senzatii din viata ta, toate in acelasi timp, ce mai astepti? La bungee jumping avem ceea ce cauti. Participa la aceasta activitate spectaculoasa si traieste-o din plin. Vei vedea ca nimic nu se compara cu asta.

Centrul de bungee jumping din Cheile Rasnoavei este primul din Romania si cel mai inalt – 140 m. Pentru a sari trebuie facuta o rezervare cu cateva zile inainte. De asemenea, sa faci dovada platii avansului. Imbracamintea trebuie sa fie una lejera, iar incaltamintea trebuie sa fie scurta si sa nu acopere gleznele. De asemenea, cei care vor sa sara trebuie sa aiba la ei un act de identitate.

* Durata unui salt (instructaj, echipat, urcat, salt, coborat) – 1 ora.

* Greutate minima: 40 kg

* Greutate maxima: 85 kg.

* Important: persoanele care sufera de afectiuni psihice, afectiuni ale inimii, fracturi recente, deficiente oculare, afectiuni ale coloanei vertebrale, alte afectiuni sar pe propria raspundere si isi asuma eventualele accidente ce pot decurge datorita acestor afectiuni.

*Declaratia ce trebuie semnata inainte de salt:

Declaratie Bungee Jumping

Subsemnatul……………………………….declar ca am citit si inteles continutul acestui document. Bungee jumping  presupune sa fiu legat(a) de o coarda elastica si sa ma lansez in gol dupa ce am fost ridicat de o macara sau un troliu fix la punctul de salt 40-166 m.

Pe toata durata pregatirii saltului voi fi insotit(a) de un operator de salt si voi sari numai in momentul in care voi primi semnalul acestuia, in directia indicata de el si respectand intocmai instructiunile primite.

In timpul saltului nu voi atinge sub nici o forma elasticul de salt sau orice alte elemente de legatura, nu voi purta asupra mea obiecte care ma pot taia, lovi, intepa fie pe mine, fie coarda elastica si voi sari obligatoriu cu capul in jos, legatura fiindu-mi atasata de picioare si aducandu-mi-se la cunostinta ca o alta modalitate de a sari poate fi periculoasa.

Imi voi asuma intreaga responsabilitate in cazul in care datorita neglijentei mele voi periclita in vreun fel activitatea echipei de bungee jumping, a spectatorilor, a proprietarilor terenului pe care se desfasoara salturile sau a altor participanti la bungee jumping.

Declar ca nu am folosit droguri, medicamente cu efecte similare acestora sau alte substante care sa-mi pericliteze efectuarea salturilor.

Declar ca sar pe propria raspundere si ca imi voi asuma orice accident care se va produce exclusiv din vina mea: a.v.c., stop cardiac, dezlipiri ale corneei, spargerea unor vase de sange la nivelul ochilor, lovituri ale corzii, echimoze, entorse, fracturi, etc.

Mi s-a adus la cunostinta ca voi fi exonerat de orice respundere si voi primi despagubiri in cazul accidentelor produse din vina societatii Jump Adventure.

Declar ca nu am probleme psihice, fracturi recente, deficiente oculare sau ale coloanei vertebrale sau alte afectiuni care ma pot impiedica sa efectuez salturi in coarda elastica.

Nedeclararea acestora sau declararea lor ulterioara este nula, neimplicand sub nici o forma societatea Jump Adventure.

Nume:

Prenume:

Data:

E-mail:

Nr. Telefon:

Semnatura :

Pret Locatie Reduceri
550 ron /persoana Cheile Rasnoavei La un grup de 5 persoane care sar, a 6-a persoana sare gratuit.