4 noiembrie 2015

Sport Extrem

Click pe fiecare tip de sport extrem pentru mai multe detalii:

Bungee jumping 140 m
Bungee jumping 40 m

Bungee jumping 140 m

bungee_jumping

Un salt in gol. Zbori? Deschizi ochii si privesti in jur. Simti placere, frica, frisoane? Iti tremura tot corpul…

Daca vrei sa incerci cele mai emotionante senzatii din viata ta, toate in acelasi timp, ce mai astepti? La bungee jumping avem ceea ce cauti. Participa la aceasta activitate spectaculoasa si traieste-o din plin. Vei vedea ca nimic nu se compara cu asta.

Centrul de bungee jumping din Cheile Rasnoavei este primul din Romania si cel mai inalt – 140 m. Pentru a sari trebuie facuta o rezervare cu cateva zile inainte. De asemenea, sa faci dovada platii unui avans de 100 ron, diferenta fiind achitata in momentul saltului. Imbracamintea trebuie sa fie una lejera, iar incaltamintea trebuie sa fie scurta si sa nu acopere gleznele. De asemenea, cei care vor sa sara trebuie sa aiba la ei un act de identitate.

Pret Locatie Reduceri
100 euro pe salt Cheile Rasnoavei La un grup de 5 persoane care sar, a 6-a persoana sare gratuit.

Bungee jumping 40 m

bungee-jumping-40m

Il putem numi fratele mai mic al centrului de 140 m. Se afla tot in Cheile Rasnoavei, iar daca va e frica sa sariti in cap legat de picioare atunci aceasta este optiunea ideala deoarece prinderea se face la brau de hamul integral.

Pret Locatie Reduceri
150 lei pe salt Cheile Rasnoavei Daca sar minim doua persoane saltul costa 100 lei.
Pentru grupuri mai mari de 10 persoane se fac alte reduceri. Cereti oferta prin e-mail sau telefon.

Pentru detalii si inscrieri folositi formularul de contact de pe home page, adresa noastra de email, numarul de telefon afisat pe site, sau formularul de inscriere de mai jos.

Select*
Nume:*
Prenume:*
Nr. telefon:*
E-mail:*
Mesaj optional: