5 November 2015

Sporturi Aeronautice

Click pe fiecare tip de sport aeronautic pentru mai multe detalii:

Parapanta
Parasutism
Zbor cu avionul
Zbor cu balonul
Zbor cu elicopterul

Parapanta

parapanta

Zborul cu parapanta poate fi un sport recreativ, distractiv, ce va lasa sa plutiti pe curentii de aer precum o pasare. Sunteti in permanenta insotit de catre un instructor, iar avantajul este ca zborul cu parapanta se poate face pe tot parcursul anului, atunci cand conditiile atmosferice sunt prielnice.

Zborul in tandem va poate oferi oportunitatea de a simti ce inseamna sa zburati, iar pentru unii poate fi chiar o introducere spre practicarea acestui sport. Nu aveti nevoie de o pregatire fizica in prealabil, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pentru a va programa un zbor cu parapanta in tandem!

Locatie Pret
Bunloc (Brasov)
Muntii Postavaru
Muntii Bucegi
De la 220 lei, in functie de locatie

Parasutism

salt-parasuta

Daca vrei sa sari de la 4000 de metri, sa fii in cadere libera timp de 50 de secunde si sa zbori cu parasuta timp de 5-10 minute, atunci alege parasutismul. Sa experimentezi este singura cale de a intelege senzatia pe care ti-o da zborul cu parasuta.

Deoarece se sare in tandem, nu ai nevoie de o pregatire speciala in prealabil, ci doar de un scurt instructaj de 10 minute.

Locatie Pret
Aerodromul Ghimbav, in apropiere de Brasov 180 euro

Zbor cu avionul

zbor-avion

Zborul cu avionul ultrausor este un zbor de agrement ce iti ofera o experienta aeriana timp de cateva zeci de minute. Inainte de a decola, pilotul va va face un instructaj, iar in timpul zborului veti avea sansa sa pilotati pret de cateva minute si sa traiti cele mai intense senzatii.

Locatie Pret
Aerodromul Ghimbav, in apropiere de Brasov 400 euro

Zbor cu balonul

zbor-balon

Zborul cu balonul va poarta intr-o lume maiestuoasa unde plutesti deasupra tuturor ca intr-un vis, unde experimentezi cea mai veche si cea mai romantica forma a aviatiei.

Zborul cu balonul poate fi un cadou inedit, o aniversare care iti va ramane mereu in amintire, o activitate de agrement din cadrul unui team building.

Locatie Pret
Brasov, alte locatii la cerere 200 lei

Zbor cu elicopterul

elicopter

Turul cu elicopterul se deasfasoara in zona Brasov si va va oferi oportunitatea sa admirati din inaltul cerului cele mai importante obiective turistice si frumusetea acestor imprejurimi.

Elicopterul are 4 locuri, drept pentru care se zboara cu grupuri de cate patru persoane timp de 50 de minute.

Locatie Pret
Zona Brasov 600 euro

Pentru detalii si inscrieri folositi formularul de contact de pe home page, adresa noastra de email, numarul de telefon afisat pe site, sau formularul de inscriere de mai jos.