5 November 2015

Sporturi Terestre

Click pe fiecare tip de sport terestru pentru mai multe detalii:

Schi
Snowboard
Speologie
ATV
Puntea suspendata
Slackline
Paintball
Tir cu arcul
Tir cu pusca
Echitatie
Mountain bike

Schi

ski

Jump Adventure ofera lectii de schi pentru incepatori si excursii pe munte cu schiurile de tura.

Schiul alpin se desfasoara pe partiile amenajate si dotate cu instalatii de urcare-coborare. Acesta este un loc bun unde puteti invata sa schiati, deoarece partiile au mai multe nivele de dificultate, respectiv usoare pentru incepatori, medii si foarte grele pentru avansati.

Pe langa bucuria de a aluneca pe pante abrupte sau domoale, schiatul va ajuta sa va mentineti in echilibru sanatatea fizica si psihica. Schiatul va antreneaza toti muschii corpului, va ajuta sa ardeti calorii intr-un peisaj mirific si va ofera o stare de bine psihica.

Veniti sa facem impreuna primii pasi pe schiuri si sa ne bucuram de beneficiile acestuia!

Schiul de tura este diferit de cel alpin si se adreseaza persoanelor cu o buna pregatire fizica si care stiu sa schieze, acesta desfasurandu-se inafara partiilor.

Echipamentul consta in : schiuri cu legaturi speciale care iti ofera posibilitatea de a elibera calcaiul pentru a te putea deplasa pe teren drept sau inclinat, clapari speciali, piei de foca, crampoane care au aderenta pe gheata, bete de schi, casca, kit de avalansa. Acest echipament te ajuta sa urci si sa cobori pe schiuri fara sa fii nevoit sa ti le dai jos si sa le cari in spate.

Iarna muntii acoperiti de zapada sunt cu totul diferiti de cum ii vedem vara, oferindu-ti o priveliste minunata, iar strabaterea acestora pe schiuri este mai usoara si mai spectaculoasa. Excursiile pe care le facem pot fi de o zi sau mai multe zile, acest lucru depinzand de distanta pe care vrem sa o parcurgem. Instructorii care va vor insoti cunosc foarte bine aceste locuri si traseele adecvate schiului de tura.

Oferta Locatie Pret
Schi alpin Poiana Brasov Adulti – 60 lei/ora
Copii – 50 lei/ora
Pentru mai multe persoane se fac reduceri in functie de numarul acestora.
Pretul include lectii cu monitor schi autorizat.
Pretul nu include transport pe cablu cursant si monitor, echipament cursant.
Schi de tura Muntii Bucegi
Baiului
Iezer-Papusa
Retezat
Apuseni
Adulti – 60 lei/ora
Copii – 50 lei/ora
Pentru mai multe persoane se fac reduceri in functie de numarul acestora.

Snowboard

snowboarding

Pentru snowboard, ca si in cazul schiului, ai nevoie de o panta cu zapada pe care sa poti aluneca. Snowboard-ul este unul dintre cele mai tinere sporturi pe zapada si s-a dezvoltat inspirandu-se din skateboard, surf, sanius si schi.

Echipamentul de snowboard este diferit de cel de schi, acesta fiind format din placa, legaturi si clapari (boots). Jump Adveture va ofera cursuri de snowboard cu instructori specializati, iar daca nu aveti echipament il puteti inchiria.

Echipament: snowboard, legaturi, bocanci, casca.

Oferta Locatie Pret
Snowboarding Poiana Brasov
Busteni
Adulti – 60 lei/ora
Copii – 50 lei/ora
Pentru mai multe persoane se fac reduceri in functie de numarul acestora.
Pretul include lectii cu instructori autorizati.
Pretul nu include inchirierea de echipament.

Speologie

speologie

Situata la 9 km de Cheile Rasnoavei, Pestera Rasnoavei este cea mai mare din zona si cea mai spectaculoasa, aceasta nefiind amenajata. Are 390 m lungime, este activa, sunt prezente formatiuni carstice (stalacmite, stalagtite, candelabre, lingurite, s.a.), are portiuni foarte stramte unde se merge taras sau lipit de perete (aviz claustrofobilor) si se coboara pe un cablu.

Pentru vizitarea pesterii, Jump Adventure va pune la dispozitie ghizi experimentati care au facut acest traseu de nenumarate ori. Accesul in pestera este strict interzis in zilele in care ploua torential, deoarece exista pricolul inundatiei. In apropierea Pesterei Rasnoavei mai exista si Pestera Studentilor si Biserica Paganilor.

Echipament: combinezon sau o salopeta, cizme sau bocanci, casca, lanterna frontala. Jump Adventure va pune la dispozitie casti si lanterne frontale.

Cunoateti o pestera in care vreti sa mergeti dar nu aveti cu cine si echipamentul necesar? Contactati-ne si mergem impreuna! Cu Jump Adventure puteti merge si in alte pesteri neamenajate, unde accesul este mai dificil si unde nu poate patrunde oricine. Va punem la dispozitie echipamentul necesar format din casti, lanterne, iar in pesterile cu grad mai mare de dificualtate – corzi, dispozitive de urcare si coborare, hamuri. De asemenea, veti fi insotiti tot timpul de instructori.

Oferta Locatie Pret
Speologie Pestera Rasnoavei
Alte locatii la cerere

ATV

ATV

ATV-ul (All Terrain Vehicle), asa cum spune si denumirea, este un vehicul cu care poti circula pe toate tipurile de teren.

Cu ATV-urile va puteti plimba pe distante mari in scurt timp, iar in zona montana aveti o varietate de trasee in care puteti merge. Atv-urile sunt accesibile oricui, sunt usor de condus, au o stabilitate mare, dar atentie, daca n-ati mai condus un ATV este indicat sa consultati un instructor specializat.

Oferta Locatie Pret
ATV Cheile Rasnoavei 120 lei/ora

Puntea suspendata

puntea-suspendata

Face parte din probele de echilibru si este un joc folosit mai mult in cadrul team building-urilor sau a grupurilor organizate care au in componenta minim 10 persoane. Jocul consta in in transportul a 5 oua dintr-un cuib plin intr-unul gol. Acest transport nu este unul tocmai obisnuit deoarece veti merge pe o barna suspendata la o inaltime de 12 m si a carei latime este de numai 10 cm. Un barem de timp va departaja concurentii, castigatorii fiind cei care transporta cele mai multe oua intr-un timp cat mai scurt.

Echipament: ham, coarda, bucle, carabiniere, scripeti, gri, casca.

Oferta Locatie Pret
Puntea suspendata Cheile Rasnoavei
Alte locatii la cerere
25 lei

Slackline

slackline

Este un sport de echilibru care se desfasoara pe o chinga tensionata intre doua puncte de ancorare.
Daca doriti sa va echilibrati la propriu si la figurat, atunci incercati slackline!

Oferta Locatie Pret
Slackline Cheile Rasnoavei
Alte locatii la cerere

Paintball

paintball

Este un sport ce presupune folosirea unui echipament special format din pusti si proiectile cu vopsea in care jucatorii se elimina prin lovirea cu bilele de vopsea. Paintball este un joc dinamic, antrenant, distractiv, care se joaca in echipa si se bazeaza pe colaborarea si suportul coechipierilor.

Jump Adventure va pune la dispozitie terenul pentru paintball, echipamentul complet si instructorii.

Oferta Locatie Pret
Paintball Cheile Rasnoavei
Alte locatii la cerere

Tir cu arcul

tir-arc

Daca la inceputurile sale arcul era folosit pentru vanatoare si lupta, in perioada moderna acesta a devenit o activitate sportiva si de agrement. Tirul cu arcul dezvolta capacitatea de concentrare si capacitatea de coordonare perfecta intre minte si corp.

Oferta Locatie Pret
Tir cu arcul Cheile Rasnoavei
Alte locatii la cerere

Tir cu pusca

tir-pusca

Tirul cu pusca consta in ochirea cat mai precisa a tintelor. Este un sport competitiv dar poate fi si o activitate de agrement in care precizia si viteza sunt cele mai importante abilitati, pe care vi le puteti imbunatati prin practicarea tirului cu pusca.

Oferta Locatie Pret
Tir cu pusca Cheile Rasnoavei
Alte locatii la cerere

Echitatie

echitatie

Centrul de Echitatie din Cheile Rasnoavei este cel mai mare din zona Rasnovului si detine cai pentru agrement precum lipitani si metisii acestora, arabi si metisii lor, ponei. Caii va sunt pusi la dispozitie pentru a va plimba calare, pentru a face cursuri de echitatie, dar si pentru plimbari cu atelaje (sania, caleasca, caruta).

Plimbarile sunt placute si relaxante, iar pe tot parcursul acestora sunteti insotiti de instructori de calarie.

Oferta Locatie Pret
Echitatie Cheile Rasnoavei

Mountain bike

Mountain-Biking

Jump Adventure va pune la dispozitie mai multe biciclete (mountain bike) cu care puteti face ture de cateva ore, o zi sau mai multe zile. Turele care se desfasoara pe mai multe zile sunt interesante si incitante deoarece se cunosc locuri noi, se face mai multa miscare si iti poti depasi chiar propriile limite. In aceste ture se poate dormi la cabane sau la cort. Se accepta si participanti care vin cu bicicletele personale.

Jump Adventure va ofera echipamentul complet, iar pe parcursul traseelor va asigura asistenta medicala si service. Daca te incanta o iesire in aer liber, pe drumuri neumblate, fara sa poluezi natura si folosindu-te doar de fortele proprii, atunci hai cu noi!

Echipament: biciclete, echipament de protectie, veste de avertizare.

Oferta Locatie Pret
Mountain bike Cheile Rasnoavei
Muntii Postavaru
Piatra Craiului
Bucegi
Ciucas
Alte locatii la cerere

Pentru detalii si inscrieri folositi formularul de contact de pe home page, adresa noastra de email, numarul de telefon afisat pe site, sau formularul de inscriere de mai jos.